Vest-Afrika inntar Hellviktangen søndag

Søndag 18. august slår Hellviktangen kunstkafé på stortromma og inviterer til en storslagen dag med afrikansk tilsnitt.

«Velkommen til vestafrikansk dag. Vi serverer både vakker koramusikk og de heftige djembene. Store og små får prøve seg på trommer og afrikansk dans. Du kan kjøpe fine tekstiler og smykker og te fra moringatreet, og vi forteller om feriestedene våre Diannah Bolong og Gjestehuset TinTing. Hellviktangens supre kafe har deilig mafe på menyen. Du kan delta (gratis) på yogatime og få høre om opplevelsene som venter hvis du reiser hit – kanskje med båt fra Dakar? Og kanskje vil du hjelpe oss med et miljøprosjekt?» lokker arrangørene på Hellviktangen.

Kl 13: Åpning med konsert: Ibou Cissokho på kora og Bacary Sagna på djembe.

13.15:-13.30: Velkommen! Moussa Fofana fra feriestedet Diannah Bolong om dagens program – hva skjer hvor og når?

13.30-14: Workshop: Store og små kan prøve seg på trommer og afrikansk dans med Moussa Fofana og Bacary Sagna.

KL 14-14.40: «Caribbean music»! Sheldon Blackman fra Trinidad og Tobago er musiker, sanger og låtskriver. Han spiller konsert for oss og etterpå får vi høre om et viktig skoleprosjekt i Ghana og Senegal.

Pause til kl 15.

15. -15.30: Klart for yoga i det fri (ev. inne hvis regn). Kamilla Norli Kjær skal ha yogakurs på Gjestehuset TinTing i Senegal i januar og gir deg en smakebit her; rolig vinyasayoga som alle vil ha utbytte av – i tillegg til en ferie i fantastiske omgivelser.

Kl 16. -17- Ibou Cissokho og Bacary Sagna spiller – og dette blir bra å danse til!

Hellviktangen 18. august Kl. 13-17