Historien om Bright har blitt bok

Husker du historien Nesoddguiden skrev om Flaskebekk-boer Kristian Bye, som startet opp et prosjekt med den hensikt å gi mennesker i strømløse områder arbeids- og leselys? Nå har historien kommet mellom to permer.

Fra en beskjeden oppstart har denne gründerhistorien utviklet seg til å bli en stor suksess med blant andre FNs høykommisær for flyktninger som kunde. Noe som har resultert i et salg av mer enn 200.000 enheter av Brights produkter.

Nå kan du lese hele historien om prosjektet i bokform ført i pennen av Bye selv.

– Mitt eventyr startet med forelskelsen i en prototype av en solcellelampe og fortsatte frem til lampen hadde nådd ut til nær to millioner flyktninger gjennom FN og flere tusen «vanlige folk» i Afrika, Asia, Norge, EU og USA.

Dette er min fortelling som gründer fra disse fire årene. Fire år med frykt og forventning, fantastiske reiser, frustrasjon, forbannelse og enestående suksess takket være alle de gode menneskene som har gjort det hele mulig. Jeg håper den kan være til inspirasjon for andre som tenker på å realisere sin egen drøm, og alle som ønsker å studere entreprenørskap som fag. Jeg håper også boken kan bidra med relevante tips, råd og faglige innspill på en slik reise, og at mine erfaringer vil gi innblikk i hvilke personlige utfordringer en gründer må være forberedt på å møte, sier forfatteren selv.

Nå kan boken forhåndsbestilles med levering juli/august fra: www.kristianbye.com

Nedenfor finner du en link til artikkelen Nesoddguiden.no skrev om Kristian Bye og Bright i august 2015.

Gründer med lysende suksess

Foto: UNHCR / Assad